Orange Spritz ar smiltsērkšķu Eton Mess

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Gaisīgais smiltsērkšķu deserts ar atspirdzinošo Orange Spritz sader kā cimds ar roku. Visas garšas ir lieliskā balansā – skābais, saldais un nedaudz rūgtais kokteilī. Svētku garša!

Sastāvdaļas

DZĒRIENAM (vienam kokteilim)

DESERTAM

  • 120 g bezē cepumu
  • 150 g smiltsērkšķu biezeņa vai ievārījuma
  • 400 g saldā krējuma
  • smiltsērkšķi dekorēšanai

Pagatavošana

Orange Spritz

  1. Ar ledu piepildītā sarkanvīna glāzē ielej Cross Keys Gin Sea Buckthorn, pievieno dzirkstošo vīnu un gāzētu ūdeni.
  2. Dekorē ar smiltsērkšķu ogām un apelsīna šķēlīti.

Smiltsērkšķu Eton Mess

  1. Saputo saldo krējumu bez cukura.
  2. Stikla traukā kārto visas sastāvdaļas. Apakšā liek uz pusēm salauztus bezē cepumus, pāri kārto smiltsērkšķu biezeni, tad salauztos bezē cepumus un putukrējumu.
  3. Dekorē ar veselām ogām un sadrupinātiem bezē cepumiem. Pasniedz uzreiz, jo citādi bezē cepumi kļūs mīksti.