Labāk pazīstama kā Našķoties Zane. 2019. gada Zane sarakstīja savu pirmo grāmatu “Našķoties”, kas izrādās konkrētā gada pirktākās grāmata Latvijā. Zanes receptes visbiežāk ir vienkāršas, viegli atkārtojamas un tādas, kas vienmēr izdosies. Tipiskākie ēdieni ir tieši komfortēdieni- gan sāļi, gan saldi.
OLU NŪDEĻU SALĀTI AR TUNCI
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
200 g olu nūdeļu
180 g konservētas kukurūzas
1 neliels sarkanais sīpols
2 neliela izmēra paprikas
3 lieli selerijas kāti
1,5 tējkarotes franču sinepju
250 g konservētu tunča gabaliņu eļļā
sāls
malti melnie pipari
40 ml citronu sulas
Pagatavošana
Nūdeles ber vārošā ūdenī un gatavo 7 minūtes.
Kamēr nūdeles gatavojas, bļodā samaisa konservētu kukurūzu, smalki sagrieztu sīpolu, nelielos kubiņos sasmalcinātas paprikas, selerijas kātus un sinepes.
Kad nūdeles gatavas, tās nokāš un pievieno pārējām sastāvdaļām bļodā, tad salātos iemaisa tunča gabaliņus, sāli, maltus melnos piparus un citronu sulu.
Ja nepieciešams, pievieno nedaudz pāri palikušās eļļas no tunča bundžiņas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: