OLU NŪDEĻU SALĀTI AR TUNCI

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g olu nūdeļu
  • 180 g konservētas kukurūzas
  • 1 neliels sarkanais sīpols
  • 2 neliela izmēra paprikas
  • 3 lieli selerijas kāti
  • 1,5 tējkarotes franču sinepju
  • 250 g konservētu tunča gabaliņu eļļā
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 40 ml citronu sulas

Pagatavošana

  1. Nūdeles ber vārošā ūdenī un gatavo 7 minūtes.
  2. Kamēr nūdeles gatavojas, bļodā samaisa konservētu kukurūzu, smalki sagrieztu sīpolu, nelielos kubiņos sasmalcinātas paprikas, selerijas kātus un sinepes.
  3. Kad nūdeles gatavas, tās nokāš un pievieno pārējām sastāvdaļām bļodā, tad salātos iemaisa tunča gabaliņus, sāli, maltus melnos piparus un citronu sulu.
  4. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz pāri palikušās eļļas no tunča bundžiņas.

Komentāri: