Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Olu karijs
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
3–4 cieti vārītas olas
1 ēdamkarote sviesta
2 ēdamkarotes rīvētas ingvera saknes
2 daiviņas ķiploku
1 šalotes sīpols
1 čili pipars
1 tējkarote koriandra sēklu
1 tējkarote kumina sēklu
240 g smalcinātu konservētu tomātu savā sulā
70 ml saldā krējuma
saišķītis kinzas
Pagatavošana
Katliņā izkausē sviestu, tajā apcep smalki sakapātu šalotes sīpolu, ķiplokus, čili un rīvētu ingvera sakni. Sautē aptuveni 5 minūtes.
Katliņa saturam pievieno sasmalcinātas kumina un koriandra sēklas.
Pievieno tomātus un karsē vēl 10 minūtes.
Tomātiem pievieno saldo krējumu un karsē vēl 5 minūtes.
Katliņa saturam pievieno uz pusēm sagrieztas olas. Pasniedz karstu, pārkaisa ar sakapātu kinzu.
Komentāri: