Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Nicas salāti ar tunci
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
2 tomāti
2 seleriju kāti
6 redīsi
2 cieti vārītas olas
200 g tunča savā sulā
melnās olīvas
salātu maisījums
papildu pēc izvēles – sarkanā paprika, svaigi sīpoli, mazie artišoki, anšovu filejas
MĒRCEI
1 ēdamkarote vīna etiķa
3 ēdamkarotes olīveļļas
sāls, melnie pipari
Pagatavošana
Visas salātu sastāvdaļas – tomātus, seleriju kātus, redīsus, olas – sagriež, sagatavo tunci un svaigos salātus. Kārto uz šķīvja.
Pagatavo salātu mērci. Vīna etiķī ieber garšvielas un, putojot ar putojamo slotiņu, pamazām pievieno olīveļļu.
Komentāri: