Nicas salāti ar tunci

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 tomāti
  • 2 seleriju kāti
  • 6 redīsi
  • 2 cieti vārītas olas
  • 200 g tunča savā sulā
  • melnās olīvas
  • salātu maisījums
  • papildu pēc izvēles – sarkanā paprika, svaigi sīpoli, mazie artišoki, anšovu filejas

MĒRCEI

  • 1 ēdamkarote vīna etiķa
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, melnie pipari

Pagatavošana

  1. Visas salātu sastāvdaļas – tomātus, seleriju kātus, redīsus, olas – sagriež, sagatavo tunci un svaigos salātus. Kārto uz šķīvja.
  2. Pagatavo salātu mērci. Vīna etiķī ieber garšvielas un, putojot ar putojamo slotiņu, pamazām pievieno olīveļļu.
  3. Mērci salātiem pārlej pirms pasniegšanas.

Komentāri:

Jūsu komentārs: