Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Neceptā jogurta kūka
Viegla
līdz 30 min
12 personām
Ātri, vienkārši, gardi. Un tik daudz variāciju. Mainiet ogas, mainiet jogurtus.
Sastāvdaļas
1 paciņa cepumu “Selga” (200 g)
100 g sviesta
500 ml jogurta
3 ēdamkarotes brūnā cukura
1 laims
1,5 tējkarotes želatīna
Pagatavošana
Cepumus sadrupina līdz smilšu konsistencei. Sviestu izkausē un sajauc kopā ar cepumu drupačām, veidojot irdenu mīklu. Cepumu mīklu ieklāj tortes veidnē, un cep 180°C temperatūrā 10 minūtes, līdz pamatne ir zeltaina un sacietējusi.
No laima norīvē miziņu un izspiež sulu, visu sajauc kopā ar jogurtu un brūno cukuru.
Želatīnu sagatavo pēc instrukcijas un pievieno jogurta masai. Kārtīgi izmaisa.
Jogurta krēmu lej virsū izceptajai cepumu pamatnei un liek ledusskapī sastingt.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: