Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Nachos uzkoda
Viegla
līdz 1 h
5 personām
Sastāvdaļas
1 lielā paka nachos
200 g maltas liellopu gaļas
100 g zaļo pākšu pupiņu
200 ml konservētu tomātu savā sulā
čili, sāls, kumīns
1 paprika
1 čili pipars
2 daiviņas ķiploku
200 g Čedaras siera
100 g cietā tipa siera
1 mocarellas bumba
Pagatavošana
Gaļu sacep uz pannas pēc iespējas smalkākos gabaliņos. Pievieno tomātus savā sulā, pupiņas, smalki sakapātu čili un ķiplokus. Pēc garšas pievieno garšvielas un pasautē, lai mērce nedaudz sabiezē.
Papriku sagriež mazos gabaliņos. Visu triju veidu sierus sarīvē
Uz pannas kārto lielu čupu ar čipsiem – tādā kā kalnā. Tiem virsū liek gaļas mērci, ko bagātīgi pārber ar papriku un visu triju veidu sieriem – vispirms mocarellu, tad Čedaras un visbeidzot cieto sieru. Liek krāsnī uz 10 minūtēm sieram izkust. Pasniedz uz lielas plāts, un katrs ēdājs ņem ar rokām savu čipsu porciju.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: