Nachos uzkoda

Viegla
līdz 1 h
5 personām

Sastāvdaļas

  • 1 lielā paka nachos
  • 200 g maltas liellopu gaļas
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu
  • 200 ml konservētu tomātu savā sulā
  • čili, sāls, kumīns
  • 1 paprika
  • 1 čili pipars
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 200 g Čedaras siera
  • 100 g cietā tipa siera
  • 1 mocarellas bumba

Pagatavošana

  1. Gaļu sacep uz pannas pēc iespējas smalkākos gabaliņos. Pievieno tomātus savā sulā, pupiņas, smalki sakapātu čili un ķiplokus. Pēc garšas pievieno garšvielas un pasautē, lai mērce nedaudz sabiezē.
  2. Papriku sagriež mazos gabaliņos. Visu triju veidu sierus sarīvē
  3. Uz pannas kārto lielu čupu ar čipsiem – tādā kā kalnā. Tiem virsū liek gaļas mērci, ko bagātīgi pārber ar papriku un visu triju veidu sieriem – vispirms mocarellu, tad Čedaras un visbeidzot cieto sieru. Liek krāsnī uz 10 minūtēm sieram izkust. Pasniedz uz lielas plāts, un katrs ēdājs ņem ar rokām savu čipsu porciju.

Komentāri: