Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Miso zupa ar austersēnēm, pakčoju un tofu
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
1 ēdamkarote Clearspring bio miso pastas
300 ml ūdens
1 tējkarote Clearspring bio sojas mērces
1 pakčojs
150 g Clearspring bio zīda tofu
150 g austersēņu
Pagatavošana
Zīda tofu izņem no iepakojuma un uzmanīgi sagriež kubiņos.
Nelielā katlā uzvāra ūdeni, pievieno miso pastu. Miso pastu droši var likt vairāk, ja vēlas intensīvāku buljona garšu. Visu kārtīgi samaisa, lai iegūtu viendabīgu buljona konsistenci.
Nelielā pannā apcep austersēnes, līdz tās ir kļuvušas zeltaini brūnas. Pievieno sojas mērci, pakčoja kātus (lapiņas atstāj dekoram), un cep 2 minūtes.
Nelielā zupas bļodā izkārto austersēnes ar pakčoja kātiem un tofu, pārlej ar miso pastas buljonu un dekorē ar pakčoja zaļajām lapiņām.
Komentāri: