Miso zupa ar austersēnēm, pakčoju un tofu

Viegla
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote Clearspring bio miso pastas
  • 300 ml ūdens
  • 1 tējkarote Clearspring bio sojas mērces
  • 1 pakčojs
  • 150 g Clearspring bio zīda tofu
  • 150 g austersēņu

Pagatavošana

  1. Zīda tofu izņem no iepakojuma un uzmanīgi sagriež kubiņos.
  2. Nelielā katlā uzvāra ūdeni, pievieno miso pastu. Miso pastu droši var likt vairāk, ja vēlas intensīvāku buljona garšu. Visu kārtīgi samaisa, lai iegūtu viendabīgu buljona konsistenci.
  3. Nelielā pannā apcep austersēnes, līdz tās ir kļuvušas zeltaini brūnas. Pievieno sojas mērci, pakčoja kātus (lapiņas atstāj dekoram), un cep 2 minūtes.
  4. Nelielā zupas bļodā izkārto austersēnes ar pakčoja kātiem un tofu, pārlej ar miso pastas buljonu un dekorē ar pakčoja zaļajām lapiņām.