Mencas fileja baltvīna un tomātu mērcē ar pupiņām

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g mencas fileju
  • 400 g ķiršu tomātiņu
  • 400 g konservētu balto pupiņu
  • 400 g baltvīna
  • 1 saldais sīpols
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarotes kaltēta bazilika
  • 1 tējkarote cukura
  • ½ tējkarotes svaigi maltu melno piparu
  • 100 g sviesta

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Pannā izkausē pusi sviesta un liek cepties sakapātu sīpolu, cep 3–5 minūtes.
  2. Pievieno ķiploku un ķiršu tomātus, apcep 2 minūtes.
  3. Pievieno pupiņas un visas garšvielas, maisot apcep 1 minūti.
  4. Pannā liek mencas filejas un pielej baltvīnu, sutina 5 minūtes.
  5. Pievieno atlikušo sviestu un sutina vēl 5 minūtes.

Komentāri: