Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Agate Vanuška-Andruce
Mencas fileja baltvīna un tomātu mērcē ar pupiņām
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g mencas fileju
400 g ķiršu tomātiņu
400 g konservētu balto pupiņu
400 g baltvīna
1 saldais sīpols
3 daiviņas ķiploku
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes kaltēta bazilika
1 tējkarote cukura
½ tējkarotes svaigi maltu melno piparu
100 g sviesta
Pagatavošana
4 porcijām
Pannā izkausē pusi sviesta un liek cepties sakapātu sīpolu, cep 3–5 minūtes.
Pievieno ķiploku un ķiršu tomātus, apcep 2 minūtes.
Pievieno pupiņas un visas garšvielas, maisot apcep 1 minūti.
Pannā liek mencas filejas un pielej baltvīnu, sutina 5 minūtes.
Pievieno atlikušo sviestu un sutina vēl 5 minūtes.
Jūs varētu interesēt
Rostbifs ar karamelizētiem burkāniem
Pasta a la norma
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: