Meloņu salāti ar prošuto, rukolu, Kalamatas olīvām un tomātiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
1 maza melone
125 g rukolas (1 kastīte)
100 g plāni sagriezta prošuto šķiņķa
100 g Kalamatas olīvu
80 g ķiršu tomātu
laba Extra virgin olīveļļa
noturēts balzametiķis
Pagatavošana
Griežot svaigu meloni, pavisam noteikti visi, kas atradīsies virtuvē, paņems pa šķēlei, tā ka tās lielums atkarīgs no gatavošanas procesā iesaistīto cilvēku skaita. Man patīk sastāvdaļas pirms tam atsevišķi pagaršot, lai varu kombinēt dažādu sastāvdaļu daudzumu uz šķīvja. Tā nu pie melones var sanāk aizkavēties.
Uz šķīvja vai bļodas kārto rukolu, pa virsu liek prošuto, olīvas, uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātus un dažādos gabalos sagrieztu meloni. Visu pārlej ar olīveļļu un balzametiķi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: