Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
MELNO PUPIŅU ŠOKOLĀDES CEPUMI
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
420 g konservētu melno pupiņu
40 g kokosriekstu eļļas
90 g kļavu sīrupa
25 g tumšā kakao pulvera
25 g kokosriekstu miltu
½ tējkarotes sodas
2 olas
80 g tumšās šokolādes
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
Pupiņas noskalo zem tekoša ūdens un notecina. Kokosriekstu eļļu izkausē.
Blenderī kopā maļ melnās pupiņas un kļavu sīrupu, līdz masa ir viendabīga.
Pievieno pārējās sastāvdaļas (izņemot tumšo šokolādi) un turpina blendēt, līdz masa atkal ir viendabīga.
Tumšo šokolādi sakapā un iemaisa masā.
Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru, un uz tās ar atstarpēm kārto cepumu masu (katram cepumam atvēlot 2 ēdamkarošu apjomu masas).
Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī aptuveni 10–15 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: