Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Melnās sāls sviests
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Cepts steiks garšo vēl labāk, ja tam, tikko siltam, pievieno aukstu sviesta šķēli, kas izkūst no gaļas siltuma.
Sastāvdaļas
sviests istabas temperatūrā
ķiploks
melnais sāls
čili piparu pārslas
Pagatavošana
Sviestam istabas temperatūrā pievieno sāli, piparus un čili. Visu samaisa un izveido formu, ietin pārtikas plēvē un liek saldētavā.
Pāris stundu pirms pasniegšanas pārliek ledusskapī, un pirms pasniegšanas sagriež šķēlītēs.
Komentāri: