Ko vajag vairāk – kūkas vai krēma? Kā nu kuram, jo abi gardi!
Olas saputo ar cukuru un sviestu. Pievieno vaniļas cukuru. 1 laimam norīvē miziņu un izspiež sulu, pievieno mīklai.
Burkānus nomizo, smalki sarīvē un iemaisa mīklā.
Miltus sajauc kopā ar cepamo pulveri un arī pievieno mīklai. Mīklai vajadzētu būt biezai, bet lejamas konsistences. Vajadzības gadījumā var pievienot līdz pusglāzei ūdens vai burkānu sulas.
Mīklu liek papīra formiņās. Katrā kūciņā iesprauž 6–7 mellenes. Liek cepties 180 °C grādu temperatūrā ~ 20 minūtes, līdz kūciņas ir zeltaini brūnas.
Pagatavo krēmu: svaigo sieru samaisa kopā ar 1 laima sulu un no 2 laimiem norīvētas miziņas. Pievieno pūdercukuru.
Atdzisušās kūciņas dekorē ar bagātīgu krēma cepuri. Katras cepures spicītē uzliek pa mellenei.
Komentāri: