Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai. Mafinu pannā liek 12 mafinu formiņas.
Bļodā samaisa miltus, sodu, sāli un visas sausās garšvielas.
Pagatavo olu aizstājēju pēc instrukcijas uz iepakojuma. Atsevišķā bļodā samaisa eļļu, cukuru un VegEgg olu aizstājēju. Pievieno ābolu biezeni, vaniļas pāksts saturu, burkānus un valriekstus.
Miltu un garšvielu maisījumu pievieno bļodā pie mitrajām sastāvdaļām. Kārtīgi samaisa, līdz izveidojas mīkla.
Mīklu pilda mafinu formiņās un cep krāsnī 30 minūtes.
Kamēr mafini cepas, pagatavo krēmu. Saputo krēmsieru un sviestu līdz krēmīgai konsistencei. Tad pamazām pievieno pūdercukuru un puto, līdz viss cukurs iemaisījies krēmā.
Kad mafini gatavi, tos pilnībā atdzesē, apsmērē ar krēmu un dekorē ar valriekstiem. Labi garšos kopā ar Seelenstärke ReiChi kafiju
Komentāri: