Tāpat kā karijs ir gan ēdiens, gan garšviela, arī tadžīna ir gan divdaļu konusveida māla trauks, gan marokāņu sautējums, ko gatavo šajā traukā. Šoreiz gan neizmantoju tadžīnu, lai pagatavotu šo sautējumu, taču sastāvdaļas un rezultāts ir ļoti līdzīgs. Šis ēdiens ir lielisks piemērs tam, kā salds ar asu iet kopā kā cimds ar rociņu. Aprikozes, žāvētas dzērvenes un čili pipari vai harisas pasta saprotas ļoti labi.
Šādā sautējumā var izmantot jebkādus dārzeņus. Es šoreiz izvēlējos ķirbi, bet, ja jums mājās ir daudz burkānu vai cukīni un nezināt, ko ar tiem iesākt, šis sautējums būs labs veids, kā tos izmantot. Šis ir lielisks piemērs, kā izmantot harisas pastu un kā marinēti citroni spēj atdzīvināt jebkuru ēdienu, piešķirot tiem gaišus un noturīgus virstoņus.
šitas ir labs!!!
Ko var aizvietot harisas pastas vietaa?