Sīpolu, burkānus un seleriju sagriež mazos gabaliņos un maisot apcep katlā sakarsētā eļļā 10 minūtes. Pievieno garšvielas un pacep vēl 1 minūti.
Katlā pievieno konservētos tomātus, tomātu pastu un buljonu. Kad zupa sāk vārīties, pievieno ⅔ sakapātu pētersīļu un koriandra, lēcas un turku zirņus un uz nelielas uguns vāra visu 25 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
Beigās pievieno sāli un citronu sulu. Pasniedzot zupā iemaisa atlikušos svaigos pētersīļus un koriandru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: