Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Mango vistas
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
4 vistu šķiņķīši
2 mango
2 sarkanie sīpoli
100 ml greipfrūtu sulas
2 ēdamkarotes medus
4 kātiņi piparmētru
100 g zemesriekstu
50 ml neitrālas eļļas
100 ml grieķu jogurta
1/2 svaigas čili pāksts
sula no 1 laima
šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus. Pēc cepšanas pievieno sāli un garšvielas.
Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
Pievieno riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā. Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas. Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.
Ņammm, izmēģināju, sanāca super garšīgi! Paldies par recepti! 🙂
Pagatavoju uz dela gada jubileju, viesi bija sajusma. Paldies par superigajam idejam :))