fbpx

Mango vistas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4 vistu šķiņķīši
  • 2 mango
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 100 ml greipfrūtu sulas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 4 kātiņi piparmētru
  • 100 g zemesriekstu
  • 50 ml neitrālas eļļas
  • 100 ml grieķu jogurta
  • 1/2 svaigas čili pāksts
  • sula no 1 laima
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus. Pēc cepšanas pievieno sāli un garšvielas.
  2. Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
  3. Pievieno riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
  4. Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
  5. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
  6. Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā. Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas. Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

Komentāri:

Jūsu komentārs: