Mandeļu cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Viegla
līdz 30 min
15 personām

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes Rapunzel BIO kokosriekstu eļļas
  • 180 g Rapunzel BIO mandeļu sviesta
  • 100 g brūnā cukura
  • 2 olas
  • 40 g Biona BIO kokosriekstu miltu
  • ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • ¼ tējkarotes sāls
  • 40 g Rapunzel BIO tumšās šokolādes

Pagatavošana

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai.
  2. Kokosriekstu eļļu izkausē katliņā un atdzesē.
  3. Blenderī liek mandeļu sviestu, kokosriekstu eļļu un brūno cukuru. Sablendē.
  4. Pievieno olas un atkal blendē apmēram 1 minūti.
  5. Pēc tam blenderī pievieno miltus, cepamo pulveri un sāli un atkal blendē, līdz izveidojas viendabīgas konsistence mīkla.
  6. Šokolādi sakapā mazos gabaliņos un iemaisa mīklā.
  7. Ar ēdamkaroti mīklu liek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru un veido nelielus cepumus. Cep krāsnī 9 minūtes, izņem pannu no krāsns un ļauj cepumiem turpat 5 minūtes atdzist. Pēc tam tos pārvieto uz šķīvja un ļauj pilnībā atdzist pirms pasniegšanas.