Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Mandarīnu curd
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Izmanto šo krēmu kā piedevu pie vafelēm, pankūkām, plācenīšiem, pildi cepumos, kūkās, pasniedz siera kūku ar šo krēmu vai izmanto kādā kārtojumā.
Sastāvdaļas
150 g cukura
4 olas
100 g mandarīnu sulas
80 g auksta sviesta
Pagatavošana
Katliņā liek cukuru un olas, pielej mandarīnu sulu. Maisot karsē tik ilgi, līdz masa sāk biezēt. Samazina karstumu un turpina aktīvi maisīt. Kad masa sabiezējusi, noņem no uguns.
Pievieno pa gabaliņam aukstu sviestu, ko iemaisa krēmā. Kad sviests pievienots, krēmu pārlej bļodiņā, pārklāj ar pārtikas plēvi tieši uz krēma (nevis pa virsu) un liek ledusskapī uz nakti sastingt.
Ēd ar pankūkām, vafelēm, pilda kūkās, tartēs un izmanto desertu pagatavošanai.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: