Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Mandarīni šokolādē
Viegla
4 personām
Sastāvdaļas
4 mandarīni
200 g tumšās šokolādes
cukura pērlītes dekorēšanai
Pagatavošana
Mandarīnus nomizo. Tumšo šokolādi izkausē.
Pa vienam mandarīnam apviļā izkausētajā šokolādē un liek uz dēlīša, kas noklāts ar cepamo papīru.
Dekorē ar cukura pērlītēm, kaltētām ogām, riekstiem, žāvētiem augļiem vai citiem labumiem. Var dekorēt arī ar balto šokolādi, vafeļu kraukšķiem vai maršmeloviem – izklaide bērniem!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: