600 g maltas cūkgaļas vai cūkgaļa un liellopu gaļa vienādās daļās
1 ola
2 ēdamkarotes skābā krējuma
2 daiviņas ķiploku
2 šķēles baltmaizes
sāls un Santa Maria kotlešu garšviela
eļļa cepšanai
kartupeļu biezputra
Pagatavošana
Bļodā liek malto gaļu, pievieno olu, skābo krējumu, sakapātas ķiploka daiviņas un ūdenī izmērcētas baltmaizes šķēles, kā arī sāli un garšvielas. Visu samaisa kopā.
Ar mitrām rokām veido mazas kotletītes, ko cep eļļā no abām pusēm zeltainas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: