Šajā burvīgajā receptē ar mani padalījās šefpavārs Viljams Tans (William Tan) no Kualalumpuras Rietummalaizijā, par ko esmu viņam ļoti pateicīga. Dažādi “pončiki”, virtuļi un būtībā jebkurš gardums uz rauga bāzes ir mana vājība. Ar to domājot nevis to, ka neprotu tos gatavot, bet gan to, ka nespēju pretoties un apstāties to baudīšanā, līdz viss būs notiesāts, pavisam aizmirstot par sieviešu ierastajām raizēm par figūru. Šī iemesla dēļ es reti ko tādu gatavoju, taču šos … nedrīkst nepamēģināt. Tie simtkārt attaisno savu nosaukumu “maigie”, jo burtiski kūst uz mēles.
Glazūru virtuļu dekorēšanai katrs var izvēlēties pēc saviem ieskatiem. Labi iederēsies kā citrusu, tā karameļu vai vienkārši šokolādes glazūriņa.
A sastāvs:
B sastāvs:
Papildu:
Glazūrai
Komentāri: