Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Renārs Purmalis
Liepziedos marinēts cūkgaļas šašliks, pasniegts ar bērzu sulas sīrupu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
2 saujas liepziedu tējas
sula no 1 citrona
bērzu sulas sīrups
1 ēdamkarote medus
sāls
Pagatavošana
Liepziedu tēju liek traukā, kur marinēs šašliku, un aplej ar karstu ūdeni. Ļauj, lai tēja kārtīgi ievelkas un atdziest.
Atdzisušajā tējā liek mazos gabalos sagrieztu cūkgaļu, marinādei pieliek medu un citronu sulu. Atstāj pa nakti ievilkties.
Sāli liek tikai cepot, jo sāls no gaļas izvelk lielu daļu ūdens un tā gala rezultātā paliek tikai sausāka.
Cūkgaļu dur uz iesmiem un cep uz karstām restēm. Kad šašliks gatavs, pasniedzot pievieno pāris pilītes bērzu sulas sīrupa.
Jūs varētu interesēt
Pasta ar garnelēm, spinātiem un krēmīgu mērci
Dārzeņu salāti ar sieru un ponzu mērci
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: