Liepu, bērzu un upeņu pumpuru salāti ar sparģeļiem un redīsiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
pilna sauja ar svaigiem liepu, bērzu un upeņu pumpuriem
300 g zaļo sparģeļu
100 g redīsu
80 g saulespuķu dīgstu
bērzu sulas sīrups
olīveļļa
Pagatavošana
4 porcijām
Zaļos sparģeļus, ja tie ir pavisam nelieli, uzreiz liek uz pannas un viegli apcep (30–60 sekundes), ja tie ir jau lielāki – nomizo un tad cep.
Uz šķīvja kārto dīgstus, sparģeļus, redīsus un pumpurus. Pārlej ar bērzu sulas sīrupu un olīveļļu. Uzber svaigi maltus piparus un šķipsniņu sāls. Lieliska pavasara uzkoda.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: