Liellopu gaļas sautējums sarkanvīnā

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sulīgs, sezonāls un sildošs – izcils sautējums rudenīgiem vakariem ar Latvijas garšām, kas lieliski sader kopā ar pilnīgo Gruzijas sarkanvīnu.

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas šķiņķa
  • 2 lieli baltie sīpoli
  • 2 selerijas kāti
  • 2 burkāni
  • 100 g sviesta ķirbja
  • 4 daiviņas ķiploku
  • 50 g tomātu pastas
  • 100 g mazo kartupelīšu
  • 100 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote svaigi maltu melno piparu
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējkarote čili
  • 1 tējkarote oregano
  • 100 g miltu
  • 300 ml Nanati sarkanvīna
  • 500 ml ūdens
  • 3 lauru lapas
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana