Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Liellopa gaļas sautējums ar saldo kartupeli
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 sīpols
2 daiviņas ķiploku
500 g liellopu maltās gaļas
240 g konservētu sarkano pupiņu
1 liels saldais kartupelis
1 tējkarote paprikas pulvera
½ tējkarotes čili pārslu
sāls un pipari pēc garšas
1 liels tomāts
Pagatavošana
Pannā ar uzkarsētu eļļu apcep smalki sagrieztu sīpolu un ķiplokus. Pievieno malto gaļu, ko apcep zeltaini brūnu. Noņem no pannas.
Atkal uzkarsē pannu ar eļļu un liek cepties mazos gabaliņos sagrieztu saldo kartupeli. Pievieno čili pārslas, paprikas pulveri, sāli un apcep 1 minūti. Pievieno smalki sagrieztu tomātu un ļauj pasautēties.
Pannas saturam pievieno apcepto malto gaļu un pupiņas, un ļauj visam pasautēties 5 minūtes.
Pasniedz ar rīvētu sieru un skābo krējumu.
Padoms – ja esat pikantu ēdienu cienītāji, varat pievienot čili, bet eksotiskākai garšai ēdienu beigās var papildināt ar konservētu kukurūzu un avokado.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: