Apsmērē gaļu ar mazliet eļļas, pievieno sāli, nedaudz piparu un svaiga timiāna lapiņas. Liek cepties līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, pēc 15 minūtēm samazinot karstumu līdz 120 ºC temperatūrai un turpinot cepšanu vēl 2,5–3 stundas. Pārbauda ar naža griezienu – ja iztek dzidra sula, būs gatavs!
Bļodiņā samaisa saspaidītu avokado ar citronu sulu, pievieno šķipsnu sāls un piparus.
Ar dārzeņu mizojamo nogriež pāris gurķa šķēles.
Uz rupjmaizes uzsmērē samaisīto avokado, nogriež 2 mm plānu cepeša šķēli un kopā ar gurķa šķēlītēm liek to uz apsmērētās maizītes.
Labdien!
Kādēļ pagatavošanas laiks norādīts līdz 1h, ja gaļa jācepj vismaz 2,5h?
Lūdzu, izlabojiet, citādāk tas maldina recepšu meklētājus.
Paldies!
Paldies, Zane! Salabojām. 🙂 Atvainojamies par nekorektumu.