“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Lazdu riekstu pastēte
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Šo pastēti pagatavot ir gluži vienkārši – galvenais nepiededzināt lazdu riekstus grauzdējot.
Sastāvdaļas
150 g grauzdētu lazdu riekstu
1 daiviņa ķiploka
1 buntīte pētersīļu
50 ml labas olīveļļas
2 ēdamkarotes ūdens
1 ēdamkarote citronu sulas
liela šķipsna sāls
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas sablendē blenderī vai virtuves kombainā. Pēc garšas pievieno sāli vai citronu sulu.
acquiring equivalent rss snag? Someone who’s going to be aware of nice retort. Thnkx