Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Lasis zaļumos
Vidēji sarežģīti
ilgāk par 2 h
2 personām
Sastāvdaļas
laša fileja
1 saišķītis diļļu, loku
šķipsniņa sāls un piparu
šķipsniņu timiāna (kaltēta vai svaiga)
½ citrona
1 tējkarote medus
1 tējkarote cukura
eļļa
1 ēdamkarote sojas mērces
folija
Pagatavošana
Sagatavo lasim marinādi: smalki sakapā noskalotas dilles un lokus. Nedaudz zaļumu atstāj pasniegšanai. Pievieno sāli, piparus un timiānu.
Visu liek traukā un pievieno ½ citrona sulas. Pievieno pilnu tējkaroti medus un nedaudz cukura. Pēc izjūtas pievieno eļļu. Visu samaisa.
Masā apviļā laša fileju, pēc tam ietin to folijā un liek ledusskapī marinēties.
Pēc pāris stundām lasi sagriež porciju gabalos, uz pannas apcep, pa virsu tiem uzkaisot atlikušos zaļumus un pārlej sojas mērci.
Jūs varētu interesēt
Old fashioned virtuļi
Ņoki ar sieru tomātu mērcē
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: