Klinta ir sertificēta māsa ar maģistra grādu uztura zinātnē, kā arī bloga FoodPrep autore, kas dalās ar dažādiem padomiem kā ikdienas maltīšu gatavošanu padarīt ātru un vienkāršu.
Lasis ar brūnajiem rīsiem un dārzeņiem
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
½ paciņas jeb 60 g brūno rīsu
200 g laša filejas
200 g dārzeņu (brokolis, paprika, burkāni vai citi)
10 ml sojas vai terijaki mērces
daži pūtieni no smidzināmās olīveļļas
sezama sēklas un citrona šķēlīte dekorēšanai
Pagatavošana
Liek vārīties rīsus un uzkarsē cepeškrāsni.
Laša fileju aplej ar mērci un liek cepties līdz 180 °C temperatūrai uzkarsētā krāsnī uz 20 minūtēm kopā ar sagrieztiem dārzeņiem, kas appūsti ar olīveļļu.
Vienu porciju ēd uzreiz, otru atdzesē un uzglabā noslēgtā traukā ledusskapī nākamajai dienai.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: