Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Mārcis Krūmiņš
“Royal Hotel” pavārs
Laša tartars ar avokado un gurķi
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200g laša fileja
1 gurķis
1 liels avokado
Sarkanais sīpols 1gb
Citrons 1gb
Dilles 1 bunte
Sāls, citronpipari
Pasniegšanai – svaiga čabata
Pagatavošana
Lasim noņem ādu, smalki sakapā, liek bļodā.
Sasmalcina avokado, sīpolu un gurķi bez tā vidusdaļas, pievieno lasim.
Visu sajauc kopā, pievieno citronu sulu, dilles, garšvielas.
Pasniedz nekavējoties uz apgrauzdētas tostermaizes vai čabatas.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
RUDZU MAIZĪTE AR ZIEMASSVĒTKU GARŠVIELĀS IZTURĒTU SIĻĶI UN ĶIRBJU BIEZENI
Spinātu pankūka ar sēnēm
Makaronu salāti ar garnelēm un avokado
Tvaicēta Āzijas forele
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: