Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Mārcis Krūmiņš
“Royal Hotel” pavārs
Laša tartars ar avokado un gurķi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200g laša fileja
1 gurķis
1 liels avokado
Sarkanais sīpols 1gb
Citrons 1gb
Dilles 1 bunte
Sāls, citronpipari
Pasniegšanai – svaiga čabata
Pagatavošana
Lasim noņem ādu, smalki sakapā, liek bļodā.
Sasmalcina avokado, sīpolu un gurķi bez tā vidusdaļas, pievieno lasim.
Visu sajauc kopā, pievieno citronu sulu, dilles, garšvielas.
Pasniedz nekavējoties uz apgrauzdētas tostermaizes vai čabatas.
Jūs varētu interesēt
Cūkgaļas ribiņas ar grilētu persiku un tomātu salātiem
SILTĀ SIERA UN BEKONA MĒRCE
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: