Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Laša plācenīši ar Sriracha majonēzes mērci
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
400 g laša filejas
sula no 1 laima
3 ēdamkarotes Teryaki mērces ar ķiplokiem
1 ēdamkarote Sriracha mērces
neliels saišķītis kinzas
neliels saišķītis diļļu
½ glāzes kokosriekstu miltu (vai citu miltu)
šķipsniņa sāls
100 g panko rīvmaizes
MĒRCEI
5 ēdamkarotes majonēzes
3 tējkarotes Sriracha mērces
Pagatavošana
Laša fileju atdala no ādas un izņem asakas. Visu smalki sakapā nelielos kubiņos.
Pievieno arī smalki sakapātu kinzu un dilles, kā arī miltus.
Masu mīca, līdz tā kļūst viendabīga. Tai vajadzētu labi turēties kopā, ja tā nav, tad pievieno vēl miltus, līdz tā kļuvusi veidojama un ir ērti izveidot bumbiņas vai plācenīšus, kas nejūk ārā.
No masas veido nelielus plācenīšus, apvārta panko rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm 3 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: