Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Laima, ingvera un malta koriandra džems ar Curacao liķieri
Viegla
līdz 1 h
1 personām
Sastāvdaļas
4 mizoti laimi
1 nemizots laims
35 g mizota ingvera
½ ēdamkarotes koriandra
110 g
Dansukker
ievārījuma cukura
60 ml
Curacao
Pagatavošana
Laimus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Vienu laimu atstāj ar mizu, sagriež gareniski ceturtdaļās un plāni sagriež ar visu mizu.
Ingveru smalki sakapā ar nazi, koriandru samaļ.
Liek laimu vārīties, pievieno 50 ml ūdens, ingveru, malto koriandru un cukuru.
Vāra 12 minūtes, pievieno
Curacao
liķieri, uz lēnas uguns pavāra vēl 3 minūtes un pilda burkā.
Jūs varētu interesēt
Liellopu gaļas iesmiņi tako garšvielās
Burgeri ar grilētiem ananasiem un saldo biezpienu
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: