bunte zaļumu pēc izvēles – pētersīļi, dilles, lociņi
1 tējkarote Sonnentor BIO ķiploku
Pagatavošana
Jogurtu samaisa ar šķipsnu sāls.
Lielu bļodu izklāj ar marli, kas salocīta vairākās kārtās.
Lej jogurtu bļodā uz marles. Marles malas saņem uz augšu un savirpina, lai jogurtu saudzīgi saspiestu kopā, bet tas nesāktu spiesties laukā. Marli sasien ar auklu, un visu sainīti pakarina izlietnē uz krāna, lai notek liekais šķidrums. Atstāj vismaz uz 4 stundām, bet labāk uz nakti.
Iegūto sieru samaisa ar sakapātiem zaļumiem un ķiploku granulām. Sieru liek bļodā, apslaka ar olīveļļu un pasniedz ar maizīti vai svaigiem dārzeņiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: