Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Katrīna Mame
Kvinojas salāti ar zemesriekstu mērci
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
100 g kvinojas
100 g saldētu
edamame
pupiņu
2 mazi burkāni vai 1 liels
1/2 maza sarkanā kāposta
1 sarkanā paprikas
2 avokado
maza buntīte svaiga koriandra
4 ēdamkarotes grauzdētu sēklu maisījuma
MĒRCEI
3 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
3-4 ēdamkarotes sezama eļļas
2-3 ēdamkarotes rīsu etiķa
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa vai cita saldinātāja
100 ml ūdens
2 ēdamkarotes sojas mērces
Pagatavošana
Kvinoju izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma un atdzesē.
Saldētās
edamame
pupiņas atlaidina istabas temperatūrā.
Burkānu sarīvē, kāpostu un papriku sagriež plānās strēmelēs, avokado sagriež mazos gabalos, koriandru sakapā.
Visas salātu sastāvdaļas samaisa kopā.
Visas mērces sastāvdaļas samaisa, līdz izveidojas viendabīga mērce. Mērci pievieno salātiem, samaisa un pasniedz.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Kartupeļu salāti ar ceptu ķiploku mērci
Vegānā banānmaize
Pīles fileja ar romiešu salātiem piparmētru un ķiploku mērcē
Salāti
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: