Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kvinojas kraukšķi
Viegla
ilgāk par 2 h
8 personām
Sastāvdaļas
25 g kakao
110 g kokosriekstu sviesta
50 g agaves vai kļavu sīrupa
50 g tumšās šokolādes
100 g kvinojas popkorna
šķipsna sāls
Pagatavošana
Katliņā ber kakao, pievieno kokosriekstu sviestu un uzsilda. Iemaisa šokolādi un ļauj tai izkust. Pievieno popkornu un sāli un visu rūpīgi samaisa.
Uz šķīvja vai paplātes liek pikucīšus ar masu un ļauj tiem sacietēt vismaz 2 stundas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: