KUKURŪZAS UN TOMĀTU AUKSTĀ ZUPA

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 0,5 kg dzelteno tomātu
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 1 dzeltenā paprika
  • 60 ml olīveļļas
  • 1 neliela daiviņa ķiploka
  • ¼ neliela sīpola
  • 3 ēdamkarotes laima sulas
  • 1 ēdamkarote ābolu etiķa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Tomātus sagriež lielos gabalos, tiem pievieno kukurūzu, sagrieztu papriku, ķiploka daiviņu un sīpolu.
  2. Izmantojot virtuves kombainu vai rokas blenderi, visu samaļ gandrīz viendabīgā masā.
  3. Zupai pievieno ābolu etiķi, laima sulu, olīveļļu un sāli pēc garšas.
  4. Zupu pasniedz aukstu, pārlietu ar olīveļļu.