Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Laura Dravniece
Kukurūzas plācenīši ar spinātu krēmu
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g kukurūzas miltu
100 g kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
½ tējkarotes sāls
260 ml nesaldināta augu dzēriena
160 g konservētas kukurūzas
½ paprikas
lociņi
eļļa cepšanai
KRĒMAM
150 g vegāniskā krēmsiera (vai parastā)
sauja spinātu
1 ēdamkarote citronu sulas
šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Bļodā sajauc kukurūzas miltus, kviešu miltus, cepamo pulveri un sāli.
Pievieno augu dzērienu un kārtīgi samaisa, līdz nav kunkuļu.
Beigās iemaisa kukurūzu, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un sasmalcinātus lociņus.
Uz sakarsētas pannas eļļā cep plācenīšus no abām pusēm zeltainus.
Pagatavo krēmu. Visas krēma sastāvdaļas samaisa un samaļ ar rokas blenderi, līdz spināti ir pilnībā sasmalcināti. Pasniedz kopā ar plācenīšiem.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
SKĀBMAIZE AR IERAUGU
SAIDAS FILEJA FILO MĪKLĀ UN RUNDES SALĀTI
PLŪMJU PLĀTSMAIZE
Kukurūzas un dārzeņu čauders
Komentāri: