Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Laura Dravniece
Kukurūzas plācenīši ar spinātu krēmu
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
100 g kukurūzas miltu
100 g kviešu miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
½ tējkarotes sāls
260 ml nesaldināta augu dzēriena
160 g konservētas kukurūzas
½ paprikas
lociņi
eļļa cepšanai
KRĒMAM
150 g vegāniskā krēmsiera (vai parastā)
sauja spinātu
1 ēdamkarote citronu sulas
šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Bļodā sajauc kukurūzas miltus, kviešu miltus, cepamo pulveri un sāli.
Pievieno augu dzērienu un kārtīgi samaisa, līdz nav kunkuļu.
Beigās iemaisa kukurūzu, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un sasmalcinātus lociņus.
Uz sakarsētas pannas eļļā cep plācenīšus no abām pusēm zeltainus.
Pagatavo krēmu. Visas krēma sastāvdaļas samaisa un samaļ ar rokas blenderi, līdz spināti ir pilnībā sasmalcināti. Pasniedz kopā ar plācenīšiem.
Jūs varētu interesēt
ŠOKOLĀDES SALDĒJUMS AR MERINGU
Veģetārais hotdogs ar burkāniem, spinātiem un sīpolu marmelādi
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: