1. Pagatavo kivi, citronu un meža ogu želeju pēc instrukcijas uz iepakojuma, katru lej sastingt citā traukā. Kad želejas sastingušas, tās sagriež nelielos 1 x 1 cm kubiņos. Tādā pašā lielumā salauž cepumus.
2. Bļodā sajauc krējumu ar saldo biezpiena masu un cukuru. Ļauj cukuram izkust.
3. Citā bļodiņā ber želatīnu, aplej to ar 150 ml auksta ūdens un ļauj 10 minūtes uzbriest. Uzbriedināto želatīnu karsta ūdens peldē izkausē, līdz tas kļūst šķidrs un caurspīdīgs, tad to pievieno krējuma masai un kārtīgi iemaisa.
4. Traukā lej 1/3 daļu krējuma masas, tad izkārto krāsainos želejas gabaliņus un cepumu gabaliņus. Pārlej ar nākamo 1/3 daļu krējuma masas, atkārto ar krāsainajiem želejas gabaliņiem un cepumiem. Visu pārlej ar atlikušo krējuma masu. Trauku liek ledusskapī uz 4 stundām.
5. Pagatavo zemeņu želeju pēc instrukcijas uz iepakojuma, pārlej pāri kūkai kā pēdējo kārtu un liek atpakaļ ledusskapī sastingt.
6. Kūku izņem no formas, dekorē ar ogām un pasniedz.
Komentāri: