Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Uģis Veits
Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Kraukšķīgās vistiņas
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
Vistiņām
200 g grieķu jogurta
50 ml
Santa Maria
zaļo halapenjo piparu marinādes
3 vistas filejas
Santa Maria
kukurūzas čipsi ar čili
Santa Maria
garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai
Mērcei
300 g skābā krējuma
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote rīvēta ingvera
neliela buntīte kinzas
Santa Maria
čili un laima tako garšvielu maisījums
sula no ½ laima
Glazūrai
3 ēdamkarotes šķidra medus
1 tējkarote
Santa Maria
čili piparu pārslu
sula no ½ apelsīna
Pagatavošana
Pagatavo marinādi vistai. Bļodā sajauc grieķu jogurtu ar halapenjo marinādi.
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un liek sagatavotajā marinādē. Ļauj iemarinēties 1 stundu.
Kukurūzas čipsus sasmalcina mazākos gabaliņos un samaisa kopā ar garšvielu maisījumu vistas panēšanai.
Vistiņas ņem ārā no marinādes un kārtīgi apviļā panējuma maisījumā.
Liek uz cepamās pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru. Cep 190 ºC temperatūrā 15 minūtes, kamēr vistiņas kraukšķīgas un zeltaini brūnas.
Pagatavo mērci. Bļodā sajauc krējumu ar rīvētiem ķiplokiem un ingveru, smalki sakapātu kinzu, laima sulu, kā arī čili un laima garšvielu maisījumu.
Pagatavo glazūru. Bļodiņā sajauc medu ar čili piparu pārslām un apelsīnu sulu.
Kad vistiņas gatavas, tās pārklāj ar glazūru un bauda kopā ar pagatavoto mērci.
Jūs varētu interesēt
Pīles krūtiņa apelsīnu mērcē ar krāsnī ceptiem kartupeļiem
MEDŪ CEPTI BURKĀNI
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: