Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Līva Kārkle-Upeniece
KOKOSRIEKSTU PANNA COTTA AR KIVI
Viegla
ilgāk par 2 h
6 personām
Sastāvdaļas
8 g želatīna
50 g ūdens
600 g 8% kokosriekstu piena
110 g medus
sēkliņas no 1 vaniļas pāksts
Pagatavošana
Bļodiņā želatīnu aplej ar ūdeni istabas temperatūrā un ļauj uzbriest.
Katliņā lej pienu, vaniļas sēkliņas un medu. Visu uzsilda līdz pirmajiem garaiņiem, bet neuzvāra.
Silta ūdens peldē izkausē želatīnu, līdz tas ir šķidrs un nav kunkuļu.
Piena maisījumam pievieno želatīnu un kārtīgi iemaisa.
Masu sadala trauciņos, atdzesē un tad liek ledusskapī vismaz uz 5 stundām sastingt.
Pannakotu pasniedz ar kivi šķēlītēm un mellenēm.
Jūs varētu interesēt
Šokolādes kapkeiki ar kafijas krēmu
Bezē sniegpārsliņu cepumi
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: