KOKOSRIEKSTU PANNA COTTA AR KIVI

Viegla
ilgāk par 2 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 8 g želatīna
  • 50 g ūdens
  • 600 g 8% kokosriekstu piena
  • 110 g medus
  • sēkliņas no 1 vaniļas pāksts

Pagatavošana

  1. Bļodiņā želatīnu aplej ar ūdeni istabas temperatūrā un ļauj uzbriest.
  2. Katliņā lej pienu, vaniļas sēkliņas un medu. Visu uzsilda līdz pirmajiem garaiņiem, bet neuzvāra.
  3. Silta ūdens peldē izkausē želatīnu, līdz tas ir šķidrs un nav kunkuļu.
  4. Piena maisījumam pievieno želatīnu un kārtīgi iemaisa.
  5. Masu sadala trauciņos, atdzesē un tad liek ledusskapī vismaz uz 5 stundām sastingt.
  6. Pannakotu pasniedz ar kivi šķēlītēm un mellenēm.