Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kokosriekstu maršmelovi ar ķiršu želeju
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
Dr. Oetker ķiršu želeja
20 g želatīna
250 g ūdens
250 g cukura
50 g kokosriekstu skaidiņu
Pagatavošana
Pagatavo ķiršu želeju pēc norādījumiem uz iepakojuma. Lej to sagatavotā, ar pārtikas plēvi izklātā formā. Liek ledusskapī sacietēt.
Nelielā bļodiņā aplej želatīnu ar ⅓ ūdens. Ļauj tam uzbriest.
Katliņā aplej cukuru ar atlikušo ūdeni, pievieno uzbriedušo želatīnu un silda, kamēr želatīns un cukurs izšķīdis, bet neļauj uzvārīties. Masu lej bļodā, pievieno kokosriekstu skaidiņas un puto ilgi, ilgi, kamēr šķidrums pārvērties putās un kļuvis balts. Tas var aizņemt aptuveni 10–15 minūtes.
Saputoto zefīru lej formā pa virsu ķiršu želejai. Maršmelovus liek ledusskapī uz nakti.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: