Kokosriekstu maršmelovi ar ķiršu želeju

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • Dr. Oetker ķiršu želeja
  • 20 g želatīna
  • 250 g ūdens
  • 250 g cukura
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu

Pagatavošana

  1. Pagatavo ķiršu želeju pēc norādījumiem uz iepakojuma. Lej to sagatavotā, ar pārtikas plēvi izklātā formā. Liek ledusskapī sacietēt.
  2. Nelielā bļodiņā aplej želatīnu ar ⅓ ūdens. Ļauj tam uzbriest.
  3. Katliņā aplej cukuru ar atlikušo ūdeni, pievieno uzbriedušo želatīnu un silda, kamēr želatīns un cukurs izšķīdis, bet neļauj uzvārīties. Masu lej bļodā, pievieno kokosriekstu skaidiņas un puto ilgi, ilgi, kamēr šķidrums pārvērties putās un kļuvis balts. Tas var aizņemt aptuveni 10–15 minūtes.
  4. Saputoto zefīru lej formā pa virsu ķiršu želejai. Maršmelovus liek ledusskapī uz nakti.