Kokosriekstu konfektes

Viegla
līdz 30 min
8 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g Indijas riekstu
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu + dekorēšanai
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu iebiezinātā piena
  • 20 g kokosriekstu sviesta
  • 100 g Medjool dateļu
  • šķipsna sāls

Pagatavošana

  1. Blenderī sasmalcina Indijas riekstus kopā ar kokosriekstu skaidiņām. Kad izveidojusies smilšveida konsistence, pievieno iebiezināto pienu, kokosriekstu sviestu, ⅔ Medjool dateļu un sāli.
  2. Turpina blendēt, līdz izveidojusies viendabīga konsistence. Ja liekas, ka masa ir par sausu, pievieno vēl dateles.
  3. Masu sadala vienādās daļās un saveļ bumbiņās.