Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kokosriekstu konfektes
Viegla
līdz 30 min
8 personām
Sastāvdaļas
100 g Indijas riekstu
50 g kokosriekstu skaidiņu + dekorēšanai
1 ēdamkarote kokosriekstu iebiezinātā piena
20 g kokosriekstu sviesta
100 g Medjool dateļu
šķipsna sāls
Pagatavošana
Blenderī sasmalcina Indijas riekstus kopā ar kokosriekstu skaidiņām. Kad izveidojusies smilšveida konsistence, pievieno iebiezināto pienu, kokosriekstu sviestu, ⅔ Medjool dateļu un sāli.
Turpina blendēt, līdz izveidojusies viendabīga konsistence. Ja liekas, ka masa ir par sausu, pievieno vēl dateles.
Komentāri: