Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Koblers
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
4 vidēja izmēra āboli
100 g ķirbju
1 tējkarote kanēļa
50 g cukura
VIRSKĀRTAI
150 g cukura
130 g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
1 tējkarote kanēļa
šķipsna sāls
110 g izkausēta sviesta
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 ºC temperatūrai.
Ābolus sagriež daiviņās, ķirbi – mazos kubiņos. Visu liek pannā, pa virsu ber cukuru, kas sajaukts ar kanēli.
Pagatavo virskārtu. Visas sastāvdaļas samaisa kopā, līdz izveidojas mīkla. Mīklu ar karoti saliek virsū āboliem un ķirbjiem, izlīdzina.
Komentāri: