Koblers

Viegla
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja izmēra āboli
  • 100 g ķirbju
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 50 g cukura

VIRSKĀRTAI

  • 150 g cukura
  • 130 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote kanēļa
  • šķipsna sāls
  • 110 g izkausēta sviesta

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 ºC temperatūrai.
  2. Ābolus sagriež daiviņās, ķirbi – mazos kubiņos. Visu liek pannā, pa virsu ber cukuru, kas sajaukts ar kanēli.
  3. Pagatavo virskārtu. Visas sastāvdaļas samaisa kopā, līdz izveidojas mīkla. Mīklu ar karoti saliek virsū āboliem un ķirbjiem, izlīdzina.
  4. Cep krāsnī 35–45 minūtes.
  5. Pasniedz ar vaniļas saldējumu.