Kišs ar cepamdesiņām ar marinētiem gurķiem

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

100 g cepamdesu ar marinētiem gurķiem

4 plāksnītes kārtainās rauga mīklas

1 paprika

50 g brūno šampinjonu

½ baltā sīpola

3 olas

50 g saldā krējuma

sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kārtainās mīklas plāksnītes izklāj, pārliek maliņas vienu pāri otrai un savieno kopā, saspaidot ar dakšu. 
  2. Kiša cepamo formu ietauko, ieklāj tajā mīklu, un liek iekšā sagrieztu papriku, sēnes, sīpolus un cepamdesas. 
  3. Olas sakuļ ar saldo krējumu, sāli un pipariem pēc garšas. Liek cepties 180 ºC temperatūrā uz 20 minūtēm. Pasniedz siltu.

Komentāri: