Visas pesto sastāvdaļas liek blenderī un kārtīgi sablendē. Ja mērce šķiet par sausu, pievieno vēl nedaudz olīveļļas.
Konservētās pupiņas noskalo sietiņā zem tekoša ūdens, pēc tam tās ar dakšu viegli saspaida. Sieru sarīvē.
Tortiljas vienā pusē liek saspaidītās pupiņas, pa virsu smērē pesto un pārkaisa sieru. Tortiljas otru pusi pārloka pāri. Pārlocīto tortilju liek uz sakarsētas pannas (bez eļļas) un cep no abām pusēm, līdz tā ir apbrūnējusi.
Ceptās tortiljas sagriež 4 trijstūros un pasniedz ar bezpiedevu jogurtu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: