Nekas nevar būt garšīgāks par mājās gatavotu aromātisku kečupu. Iesakām tomātu sezonas laikā uzaicināt draugus uz kečupa gatavošanas ballīti, sadabūt lielu katlu un tad doties uz nakts tirgu, nopirkt pāris kastes tomātu no vietējiem zemniekiem par ļoti izdevīgu cenu. Šis kečups glabāsies pusgadu, bet, no pieredzes runājot, tas tik ilgi nekad nav izturējis, jo vienmēr apēdas daudz, daudz ātrāk. To var izmantot kā bāzi, gatavojot picas, darbadienās pagatavot ātras vakariņas – izvārīt makaronus un pievienot kečupu mērcei kopā ar apceptu vistas fileju, tofu un bazilika lapām. To var pievienot zupām un sautējumiem, un tas padarīs jebkura ēdiena garšu dziļu un aromātisku.
Cik daudz tomātu mērces sanāk pēc šīs receptes?