Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Kartupeļu fondants
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
6 lieli kartupeļi
400–500 ml gaļas buljona
zariņš timiāna
zariņš rozmarīna
1 ķiploka daiviņa
100 g sviesta
sāls, pipari
Pagatavošana
No palielākiem kartupeļiem izgriež cilindra vai kvadrāta formas kartupeļu gabaliņus, ko apcep pannā no vienas puses uz lēnas uguns.
Pannu atdzesē, tad pievieno sviestu, timiānu, rozmarīnu, ķiploka daiviņu un buljonu.
Liek cepties cepeškrāsnī 220 ºC temperatūrā 20–30 minūtes, līdz kartupeļi ir pilnībā izcepušies no iekšpuses.
Pasniedz pārlietu ar buljona mērci.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Mīdijas Vidusjūras stilā
Skābmaizes maizes pudiņš ar viskija mērci
Karpatu kūka
Mencas fileja un Āzijas gurķu salāti
Komentāri: