Biezenim pievieno saldo krējumu, pienu, sviestu, muskatriekstu, sāli un piparus.
Tad biezenī iejauc smalki sarīvētu Čedaras sieru.
Uz atsevišķām pannām apcep malto gaļu un dārzeņus. Samaisa abus kopā, pievieno buljonu un sautē, kamēr buljons iztvaikojis.
Cepamajā traukā veido sacepuma kārtas. Vispirms liek apcepto gaļas un dārzeņu masu, tad pārklāj ar slāni kartupeļu biezeņa un virsū uzkaisa sarīvētu Parmas sieru.
Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes, kamēr izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: