KARTUPELIS AR ĶIPLOKU MĒRCI UN SIERU

Viegla
līdz 2 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 350–400 g kartupeļu
  • krējums
  • majonēze
  • ķiploku pesto
  • konservēta kukurūza
  • dilles
  • sāls
  • Krievijas siers, rīvēts

Pagatavošana

  1. Ņem kartupeļus ar miltaināku un blīvu struktūru. Liek krāsnī un cep aptuveni 1–1,2 stundas.
  2. Pagatavo mērci, samaisot krējumu, majonēzi un ķiploku pesto. Sāli pievieno pēc garšas.
  3. Kad kartupeļi izcepušies, izņem tos no krāsns, iegriež un uzirdina tam vidiņu. Pilda ar mērci, bagātīgi to iemaisot kartupelī. Pārber ar sieru un dekorē ar kukurūzu un dillītēm.