Karstmaizes ar šķiņķi un brī sieru

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 8 šķēles “Hanzas Maiznīcas” karstmaižu tostermaizes
  • 250 g brī siera
  • 4 šķēles cūkgaļas šķiņķa
  • 50 g svaigu spinātu lapu
  • sviests
  • Dižonas sinepes

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Katru karstmaižu tostermaizes šķēli iesmērē ar sviestu no vienas puses un sinepēm no otras.
  2. Kārto karstmaizes. Apakšējai karstmaizes šķēlei ar sviestu uz leju kārto 1 šķēli cūkgaļas šķiņķa, smalki sagrieztas svaigas spinātu lapas, brī siera šķēles un otru karstmaizes šķēli ar sviestu uz augšu.
  3. Gatavo karstmaižu tosterī, līdz karstmaize ir zeltaini brūna. Ja gadījumā karstmaizi taisāt uz pannas, pagaidiet, līdz viena puse ir viegli zeltaini brūna, apgrieziet, pagaidiet, līdz otra puse kļuvusi viegli zeltaini brūna, apgrieziet vēlreiz, līdz pirmā puse kļūst zeltaini brūna, un atkārto to ar otru pusi. Tas palīdzēs sieram vienmērīgāk izkust.