Katru karstmaižu tostermaizes šķēli iesmērē ar sviestu no vienas puses un sinepēm no otras.
Kārto karstmaizes. Apakšējai karstmaizes šķēlei ar sviestu uz leju kārto 1 šķēli cūkgaļas šķiņķa, smalki sagrieztas svaigas spinātu lapas, brī siera šķēles un otru karstmaizes šķēli ar sviestu uz augšu.
Gatavo karstmaižu tosterī, līdz karstmaize ir zeltaini brūna. Ja gadījumā karstmaizi taisāt uz pannas, pagaidiet, līdz viena puse ir viegli zeltaini brūna, apgrieziet, pagaidiet, līdz otra puse kļuvusi viegli zeltaini brūna, apgrieziet vēlreiz, līdz pirmā puse kļūst zeltaini brūna, un atkārto to ar otru pusi. Tas palīdzēs sieram vienmērīgāk izkust.
Komentāri: